Informatie

Welkom op de website HeelAlphenWandelt.nl met alle informatie over de Alphense Avondvierdaagse.

De 6e Avondvierdaagse Alphen aan den Rijn is van
maandag 25 t/m 28 mei 2020

Wilt u op de hoogte blijven over de ontwikkelingen rondom de Avondvierdaagse?

Volg ons dan via Twitter en Facebook, of meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Wij zijn nog opzoek naar vrijwilligers die tijdens de avondvierdaagse een steentje willen bijdragen. Bent u dat? Neem dan contact met ons op middels het contactformulier en we zullen spoedig contact met u opnemen.

De Avondvierdaagse in Alphen aan den Rijn is een sportief evenement waar we vier avonden wandelen, zingen en plezier maken. Samen met je vrienden uit de klas, sportclub of vereniging, maar ook je ouders, opa’s en oma’s mogen best mee. Hoe meer zielen hoe meer vreugd.

Mooie routes, traktaties onderweg en de gezelligheid tijdens het wandelen, maken de Avondvierdaagse tot een sportief en gezellig Alphens evenement. Het enige wat wij, als Avondvierdaagse organisatie Alphen aan den Rijn, van onze wandelaars vragen, is dat zij zich houden aan de door ons opgestelde reglementen.

Welke afstanden worden er gelopen?

Tijdens de avondvierdaagse zullen wij u iedere dag voorzien van een mooie route van 5 km. Haal je de finish, dan heb je een geweldige sportprestatie geleverd en verdien je bovendien een mooie medaille ter herinnering. Het is een wandelsportfeest voor jong en oud en bovendien goed voor de gezondheid.

Doe je nog niet mee, of doet jouw school, vereniging of sportclub nog niet mee aan de Avondvierdaagse?
Neem in dat geval contact op met de organisatie middels ons contactformulier.

Aanmelden

Aanmelden voor de Avondvierdaagse kan vanaf 1 maart via deze website onder het menu Home/Inschrijven. De kosten voor deelname zullen hier ook vermeld staan.

Start

Vanaf het Oude Raadhuis aan het Burgemeester Visserpark begin je met de dagelijkse wandeling en hier zal je na de wandeling ook alle 4 dagen weer terugkeren. Op de laatste avond zullen op het plein voor het Oude Raadhuis aan het Burgemeester Visserpark de medailles uitgereikt worden. Bij de start kom je bijeen en worden de laatste mededelingen ten gehore gebracht. Op de eerste dag krijg je bij inlevering van je inschrijvingsbewijs het aantal bestelde controlekaarten die je onderweg moet laten checken door de controleurs.

Op alle dagen starten de individuele deelnemers om 18:15 uur. Een kwartiertje later is het de beurt aan de scholen om te starten. Om de veiligheid te kunnen waarborgen, worden de deelnemers dan ook uitdrukkelijk verzocht niet eerder te starten! Daarnaast zal de eerste controle direct bij/na de start plaatsvinden om het te vroeg starten tegen te gaan.

Beloning

Na het volbrengen van de vier avonden krijgt iedere deelnemer een medaille. Zorg ervoor dat u elke avond na het eindpunt uw kaart laat stempelen. Heeft u een controlepost gemist dan krijgt u helaas geen medaille.
Wij wensen u veel loopplezier en hopen u dan ook volgend jaar weer te mogen zien.

EHBO

De vrijwilligers van de EHBO staan klaar om te assisteren bij eventuele ongemakken.

Kosten deelname

De kosten voor deelname aan de Avondvierdaagse bedragen €5,- per persoon/begeleider voor 4 x 5 km. Bent u lid van de KWBN dan krijgt u € 1,- korting op uw inschrijving.

Iedereen die deelneemt aan of meeloopt met de Avondvierdaagse moet in het bezit zijn van een gelding startbewijs dat op verzoek van de organisatie getoond dient te worden. Ook als u als begeleider meeloopt dient u in het bezit te zijn van een geldig startbewijs.

Gezien de grote interesse in de Avondvierdaagse zien wij af van na-inschrijving en extra inschrijfdagen. Inschrijven voor de Avondvierdaagse kan daarom uitsluitend via deze website.

Alle betalingen (iDEAL) zullen worden verwerkt door Stichting Mollie Payments te Amsterdam.

In verband met de algemene veiligheid is een maximum gesteld van 2000 deelnemers.