Inschrijven

Inschrijven

Als u wilt meelopen met de Avondvierdaagse in Alphen aan den Rijn dan kunt u zich via onderstaande links aanmelden. Met uw inschrijving gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden, ons reglement en ons privacybeleid.

Inschrijven groepen

Dit formulier kunt u gebruiken als u een groep (school) in één keer wilt aanmelden. U vult hier uw contactgegevens in en geeft aan uit hoeveel deelnemers en begeleiders de groep bestaat. U bent contactpersoon voor deze groep en u krijgt via ons de benodigde materialen aangeleverd (startkaarten, medailles e.d.) Het inschrijfgeld voor aantal deelnemers moet in één keer worden betaald. (Inschrijving sluit op zondag 10 mei 2020)

Inschrijven bij een groep

Dit formulier gebruikt u als u wilt inschrijven voor de Avondvierdaagse en wilt meelopen met een reeds bestaande groep. U kunt aangeven met welke groep (school) u wilt meelopen. Zodra de betaling voldaan is, ontvangen u en het contactpersoon van uw groep een bevestiging van uw inschrijving.
De startkaarten en medailles worden door de contactpersoon van uw groep verzorgd. (Inschrijving sluit op zondag 10 mei 2020)

Inschrijven individueel

Dit formulier kunt u gebruiken als u op eigen gelegenheid wilt meelopen met de Avondvierdaagse. Een paar dagen voor aanvang van de Avondvierdaagse ontvangt u per e-mail een afhaalbewijs waarmee u op de eerste dag van de Avondvierdaagse u gereserveerde startkaarten kunt afhalen. Met een volle stempelkaart kunt u op de laatste dag uw verdiende medaille bij de kraam ophalen. (Inschrijving sluit op zondag 24 mei 2020)