Nieuwe bestuursleden gezocht voor de Avondvierdaagse

Nieuwe bestuursleden gezocht voor de Avondvierdaagse

15 mei 2019 Nieuws 0

Geniet jij ook zo van de jaarlijkse Avondvierdaagse in Alphen aan den Rijn? En vind jij het belangrijk dat dit wandelevenement behouden blijft? Graag vragen we dan even je aandacht!

De Avondvierdaagse is een jaarlijkse gezellige aangelegenheid voor kinderen en volwassenen waar bewegen, groeten en ontmoeten centraal staat. Elk jaar nemen hier circa 2000 mensen aan deel en dit vraagt natuurlijk om een goede organisatie en (veel) helpende handjes.

Gelukkig kan de organisatie elk jaar weer rekenen op de nodige vrijwilligers, maar er blijft nieuwe aanwas nodig om dit evenement voort te kunnen blijven zetten. Zo is er op dit moment ruimte voor nieuwe bestuursleden die het leuk vinden om de Avondvierdaagse te organiseren.

Wat houdt het in?

Het kost niet heel veel tijd! Met een gelikt draaiboek lukt het de organisatie om het aantal overlegmomenten met een gezellige kleine groep tot een minimum te beperken. Zelfs in de weken naar de Avondvierdaagse toe en tijdens de dagen zelf ben je slechts enkele uurtjes in touw.

Vind jij het leuk om mee te helpen of wil je meer weten?

Dan ben je van harte uitgenodigd dit te laten weten en een e-mailbericht te sturen naar info@swsa.nl of door gebruik te maken van het contactformulier. Wij nemen dan snel contact met je op!